تحلیل زبان بدن دکترظریف وجان کری قسمت دوم

این مطلب ادامه مقاله تحلیل زبان بدن دکتر ظریف و جان کری قسمت اول میباشد.

تحلیل زبان بدن دکتر ظریف و جان کری قسمت دوم

 

\"زبان

تحلیل زبان بدن دکتر ظریف و جان کری

 

 

این مقاله قسمت دوم تحلیلی بود که مدتها پیش به رشته تحریر درآوردم با توجه به نزدیک بودن انتخابات شورای شهر و علاقمندان و دانشجویانم که بعنوان مشاور و یا کاندیدا در کارگاه های آموزشی تخصصی نویسنده حضور بهم می رسانند امروز تحلیلی از نگاه دیگری را پیش روی شما قرا خواهم داد لطفا و حتما ظرات خود را برایمان ارسال فرمائید و در انتشار مقالات اهتام ورزید. باتشکر مازیارمیر

 شما در صورت کری لبخند های مصنوعی را به کررات می بینید به قول خودمان لبخندهای کری کاملا مصنوعی و زوری است اما لبخندهای ظریف هم ظریف است هم واقعی اما چرا ؟ پس لطفا به خواندن ادامه دهید لبخندهای واقعی و احساس شده نتیجه فعالیت خود‌ به‌ خودی دو ماهیچه اصلی هستند. یکی از آنها ماهیچه قدامی اصلی است؛ این ماهیچه، گوشه‌های لب را به‌طرف بالا و به سمت گونه‌ها می‌کشد.

ماهیچه دیگری که در لبخندهای اصیل معمولاً فعال می‌شود، عضله اطراف دهان و گونه را بالا می‌برد و پوست را از کاسه چشم به طرف داخل ، جمع می‌کند. وقتی لبخندهای ساختگی و مصنوعی را تجزیه و تحلیل می‌کنیم، پی می‌بریم که لبخندها از همه‌جهت ساختگی هستند. هیچ هیجان مثبتی با نیشخنده همراه نیست، هر چند ممکن است لبخند خیلی بزرگ باشد و لبخند‌زنندگان بسیار علاقه‌مند باشند تا شما اصالت لبخند آنان را باور کنید.

اما هرگز قادر نخواهند بود افراد خبره را فریب بدهند. اگرچه لبخند مصنوعی تقلید بسیار زیرکانه‌ای از لبخند واقعی است، اما معمولاً برای مخفی کردن هیجانات منفی مورد استفاده قرار می‌گیرد.همیشه لبخندهای مصنوعی را می‌توان بر چهره سیاستمدارانی که در انتخابات بازنده شده‌اند نیزمشاهده کنید بجز یک نفر تمام تیم ۵+۱ دارای چنین لبخندی هستند ضمن اینکه در طول مذاکره دکتر ظریف و تیم ایرانی با حالتی کاملا دوستانه ظاهر می شوند

اما تیم مقابل همه باحالتهایی ساختگی پشت میزهایشان با لبخندهایی مصنوعی به دوربینها نگاه می کنند این مسئله از دید رسانه های خارجی و حتی کاریکاتوریستها هم پنهان نبوده و نیست شاید جالب باشد بدانید افراد زمانی که فقط تظاهر می‌کنند از دیدن شما خوشحال هستند، لبخندهای تصنعی می‌زنند. فروشنده‌هایی که برای فروش اجناس خود به در خانه مشتری‌ها مراجعه می‌کنند (فروشندگان خوب) لبخندهای تصنعی بی‌نقص دارند

که بسیار به واقعیت شبیه است. چیزی که در همه این لبخندها غایب خواهد بود، گرمی یا شادی اصیل است که به‌‌آسانی در چهره قابل مشاهده است. هنرپیشگان و افرادی که شغل‌شان اقتضا می‌کند هیجانات منفی را پنهان کنند؛ معمولاً در به نمایش گذاشتن لبخندی که احساس نمی‌کنند.

مهارت می‌یابند. با وجود این ‌چنین لبخندی خیلی با لبخند واقعی تفاوت دارد و همان معنا را به بیننده منتقل نمی‌کند.در لبخندهای تصنعی مشاهده می‌شود که ماهیچه‌های اطراف دهان در اطراف چشم‌ها، بی‌حرکت هستند. هیچ کس قادر نیست با هر مقدار تمرین لبخند، حرکت این ماهیچه‌ها را به‌طور غیرواقعی به نمایش بگذارد. به‌نظر می‌رسد ماهیچه‌های اطراف دهان تحت کنترل مغز نیستند.

 زمانی که هیجانی واقعی و اصیل وجود داشته باشد این ماهیچه ها فعال می‌شوند. اگر می‌خواهید از اصالت لبخند کسی مطمئن شوید آن‌قدر به دهان او نگاه نکنید بلکه به اطراف چشم‌ها توجه کنید. اگر اطراف چشم‌ها چین نخورده و حالت چشم‌ها مرده و خالی از زندگی باشد مطمئن باشید، شاهد یک لبخند تصنعی هستید.به تازگی در آزمایشی که محققان MIT انجام دادند وقتی از داوطلبین خواسته شد حالت سرخوردگی را بازی کنند، ۹۰% افراد لبخندی نزدند در حالی که همین جمع وقتی در واقعیت با این حالت روبرو شدند و سرخورده شدند، ۹۰% ایشان لبخند زدند.

در تصاویر نشستهای مختلف ، معمولا افراد یک ردیف همه در حالت ناامیدی لبخند زده‌اند و افراد ردیف دیگر در حالت خوشحالی..

(توجه داشته باشید این مدل رفتارها همیشگی نبوده و نیست و کاملا موردی است)

با این اطلاعات مطمئنم که به درستی دو نوع لبخند را شناسایی کرده‌اید. معمولاً لبخند خوشحالی به آرامی شکل می‌گیرد و طولانی‌تر باقی می‌ماند اما لبخند از روی سرخوردگی ناگهانی شکل می‌گیرد و به زودی ناپدید می‌شود.یادتان باشد اگر رضایت مشتری برایمان مهم است بدانیم که وقتی مشتری لبخند می‌زند، الزاماً به معنای رضایت او نیست بلکه باید به دنبال لبخند رضایت او باشیم.البته لبخند بی میلی لبخند ناامیدانه ولبخند از گریه تلخ تر را هم در غالب خنده دروغین میشود بخش بندی کرد بیاد داشته باشیم همیشه خنده دروغین برای کلاه بردی دروغ غویی نیست بلکه مادری که با خنده غم خود را می پوشاند قصد محافظت دارد یا عشاقی که به عشق خود لبخند می زنند.

درکل تمام  افراد حاضر درجلسه موجی از خستگی و فشار و استرس موج میزد و این درحالی بود که این مسئله کاملا عادی است مخصوصا که خروجی این جلسه طومار زندگی من و شما را تحت تاثیر قرار می داد در کل درس بزرگ این مذاکره این بود که توانایی افراد باید هم از لحاظ تحصیلات و هم سابقه اجرایی بالا باشد و فقط تکیه بر سابقه اجرائی یا تحصیلات برای یک برد کفایت نمی کندو….

مازیار میر تحلیل گر و مشاور

مطالعات بیشتر:

زبان بدن

مذاکرات

تحلیل زبان بدن آخرین سخنرانی دکتر ظریف

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *