همایش بزرگ کارآفرینی

همایش بزرگ کارآفرینی

همایش بزرگ کارآفرینی

 

قسمتهایی از سخنرانی دکتر سید مازیار میر

کارآفرینی (به انگلیسی: Entrepreneurship) به فرایند خلق ارزش جدید (مادی یا معنوی) از طریق یک تلاش متعهدانه با در نظر گرفتن احتمالات ناشی از آن اطلاق می‌شود.

واژه کارآفرینی از کلمه فرانسوی ” Entrepreneurs ” به معنای “متعهد شدن ” نشات گرفته است کارآفرینی اولین بار مورد توجه اقتصاددانان قرار گرفت و تمامی مکاتب اقتصادی از قرن ۱۶ میلادی تا کنون به نحوی کارآفرینی را در نظریه‌های اقتصادی خویش تشریح نموده‌اند

اما کارآفرینی چیست؟

در مورد تعریف کارآفرینی دیدگاه های مختلفی وجود دارد و درک کامل مفهوم و موضوع ” کارآفرینی ” نیازمند اطلاع از دیدگاه های بین رشته ای می باشد. کارآفرینی برحسب ماهیت خود و توجه محققان رشته های مختلف از نظر روانشناسی، جامعه شناسی، اقتصاد، صنعت و حتی تاریخی تعریف شده است.
کارآفرینی از مباحثی است که در تمامی ابعاد توسعه اقتصادی و اجتماعی از حدود ۲۰ سال به این طرف عملاً در دنیای تجارت و کسب و کار مطرح شده است و مقام معظم رهبری هم به مبحث کارآفرینی توجه فوق العاده ایی دارد

تعریف دکتر میر از کارافرینی

ایده های نوین و پایا وبدیع بهمراه سرمایه های انسانی وقتی در کنار کاتالیزوری به نام پول و سرمایه  در یک محل جمع شوند و اشتغال و تولید را به همراه تولید ثروت سبب شوند کارآفرینی می گوییم
برای شناخت  بهتر و بیشتر از فرد کارآفرین یا شرکتهای کارافرین و یا  شرکتهای ایده و یا دانش بیان  باید ابتدا بدانیم که آنان دارای چه ویژگیها و چه رفتار هایی هستند؟

ایده این مجموعه های پویا از طریق کدام رویه ایجاد کسب و کار ( کسب و کار خانگی ، کسب و کار مجازی، کسب و کار در مغازه یا شرکت یا سازمان ) توام با بسیج منابع و مخاطره مالی و اجتماعی ، محصول یا خدمت جدیدی را به بازار عرضه می کند. و الگو برداری و یا رویه برداری از این نمونه های داخلی و خارجی را توسعه بهبود و گسترش دهیم و هدف این همایش هم همین است

تعریف ژوزف شومپیتر از کارافرینی

ژوزف شومپیتر( ۱۹۳۴) فرآیند کارآفرینی را ” تخریب خلاق ” می نامد. به عبارت دیگر ویژگی تعیین کننده در کارآفرینی همانا انجام کارهای جدید و یا ابداع روشهای نوین در امور جاری است. روش نوین همان “تخریب خلاق ” می باشد. از نظر وی نوآوری در هر یک از زمینه های ذیل کار آفرینی محسوب می شود.
۱- ارائه کالای جدید
۲- ارائه روش جدید در فرآیند تولید
۳- گشایش بازاری جدید
۴- یافتن منابع جدید
۵- ایجاد هر گونه تشکیلات جدید در صنعت
کارآفرینی کیفیتی است که افراد را قادر می سازد یک فعالیت جدید را شروع کنند یا با قدرت و به طور ناباورانه فعالیت موجود را توسعه دهند.
کارآفرینی موتور تحول و توسعه اقتصاد، فرهنگ و جامعه است. رشد و فراگیری این پدیده می تواند به تحول و دگرگونی اساسی در اقتصاد ملی منجر شود. کارافرینی فرآیندی است که طی ان فرد کارآفرین با ارائه ایده و فکر جدید ایجاد کسب و کار با قبول مخاطره و تحمل ریسک، محصول و خدمت جدید را ارائه میکند.
اگرچه تعاریف گوناگونی از کارآفرینی ارائه شده است، لیکن بیشتر نویسندگان و صاحب نظران در مجموع کارآفرینی را ” فرآیند شناسایی فرصتهای اقتصادی، ایجاد کسب و کار و شرکتهای جدید، نوآور و رشد یابنده برای بهره برداری از فرصتهای شناسایی شده می دانند که در نتیجه آن کالا ها و خدمات جدیدی عرضه می ‌شود……

هیچ چیز وهیچ کس آنگونه که به نظر میرسد نیست برگرفته ازکتاب زبان بدن

مطالعات بیشتر:

Entrepreneurship Experiences تجربیات کارآفرینی

 

‌ تجربیات کارآفرینی و ارتباط موثر

 

جابز JOBS

 

تجربیات کارافرینی قسمت اول

 

تجربیات کارآفرینی

 

ژنتیک و زبان بدن

 

نشانه هایی برای تعویض شغل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *