تمرکز کارافرینان در آمستردام قسمت دوم

تمرکز کارافرینان در آمستردام

تمرکز کارافرینان در آمستردام

این مقاله ادامه مطلب تمرکز کارافرینان جهان در آمستردام قسمت اول میباشد

تمرکز کارافرینان در آمستردام  قسمت دوم

محله مذاکره و زبان بدن

بعنوان یک مدرس و مشاور کسب و کار امروز می خواهیم در ادامه مقالات کارآفرینی  شمارا به شهر آمستردام هلند ببرم و با چند استارتاپ خوب و موفق آشنا کنم.

آمستردام شهر گلها شهری که دوبرابر جمعیت خود فقط دو چرخه دارد یکی از زیباترین شهرای جهان که امروزه مورد توجه بسیار شدید استارتاپها و کارافرینان جهان قرار گرفته است.

از دیدگاه بین‌المللی استارت‌آپ‌های آمستردام نشان می‌دهد این شهر با درآمد ناخالص ملی بالاتر از حد متوسط، یعنی چیزی در حدود یک و نیم میلیون جمعیت و حجم سفرهای بین‌المللی میلیونی، هر چه بیشتر به قطب استارت‌آپ‌های تمامی دنیا تغییر وضعیت دهد و البته امید ان می رود که بسیار پویا تر و فراتر از گذشته به پایتخت و مرکز اصلی استارتاپهای جهان تبدیل شود رویایی که دور از دسترس هم نیست.

اما دلایل این مهم را می توان به علت وجود محدودیت‌های کم، ساختار مالیاتی ساده و سهولت مشارکت در کار، کارآفرینان و موسسان تازه‌کاری را که ایده‌های مختلف دارند و یا صاحب ایده هستند بر شنمرد.

تمرکز کارافرینان در آمستردام

چشم‌انداز بین‌المللی استارت‌آپ‌های آمستردام موید این مهم است که این شهر با درآمد ناخالص ملی بالاتر از حد متوسط، ۳/ ۱ میلیون جمعیت و حجم سفرهای بین‌المللی میلیونی، هر چه بیشتر به قطب استارت‌آپ‌های دنیا تبدیل می‌شود. آمستردام به‌دلیل وجود محدودیت‌های کم، ساختار مالیاتی ساده و سهولت مشارکت در کار، کارآفرینان و موسسان تازه‌کاری را که ایده‌های تازه دارند، از سراسر دنیا جذب می‌کند.

یکی از کارشناسان استارتاپهای معروف می گوید :

این روزها توجه به استارت‌آپ‌ها در سراسر جهان بسیار زیاد شده است. تامین یک سرمایه اندک اولیه کار چندان سختی نیست، اما رسیدن به جایگاه طراز اول استارت‌آپ‌ها پرچالش است. بسیاری از شرکت‌ها از شهرت آمستردام برای تامین مالی از کشورهای دیگر استفاده می‌کنند، چون مراحل اولیه این کار در این شهر چالش کمتری دارد.» تکنولوژی‌های نوآورانه مثل چاپ سه‌بعدی، راه خود را از این شهر شروع کردند و از مراکز داده و رایانش ابری نیز کارافرینان و استارتاپها هم به شدت حمایت و پشتیبانی کردند و به آن واکنش مثبتی نشان داده اند و یکی از نقاط قوت آمستردام تبدیل شده است.

بعنوان یک مشاور کسب و کار امروز تعدادی از این کسب و کارهای موفق را با هم مروری نموده و تجزیه و تحلیل خواهیم نمود.

Fashiolista:

این استارت‌آپ در سال ۲۰۱۰ جامعه‌ای را برای الهام‌‌بخشی در مورد مد و لباس ایجاد کرد که در حال حاضر تعداد کاربران آن به ۳/ ۱۱ میلیون نفر در سراسر دنیا رسیده است. این پلت‌فرم به کاربران امکان می‌دهد «یافته‌های» خود را در مورد مد و لباس، بوتیک‌ها و برندها ذخیره کنند و به اشتراک‌ بگذارند تا دیگران هم از وجود آیتم‌های جدید در بازار دنیا مطلع شوند. جمع‌آوری نظرات در مورد بهترین تجربه‌های خرید از سایت‌ها و رسانه‌های اجتماعی مختلف به کاربران کمک می‌کند با یک جست‌وجوی ساده، چیزی که مد نظرشان است را به راحتی پیدا کنند.

Impraise:

باس کونک، مدیرعامل این استارت‌آپ، می‌گوید کارمندان باید از سوی مدیران ارشد خود بازخورد بیشتری بگیرند و این شرکت به مدیران کمک می‌کند بازخوردهای آنی به کارمندان خود ارائه دهند. شرکت impraise که ۲۴ نفر پرسنل دارد، اپلیکیشن‌های موبایلی طراحی کرده که ارزیابی عملکرد کارکنان را به سادگی هر چه تمام‌تر از یک گزارش بی‌فایده و غیرکاربردی به بازخوردهای فوری و بسیار مرتبط با عملکرد تبدیل می‌کند. شرکت‌ها برای اینکه بتوانند بهره‌وری کارکنان خود را بالاتر ببرند، باید هم بازخورد کمی و هم بازخورد کیفی به آنها ارائه دهند. واسط کاربر ساده این استارت‌آپ، تعداد ارزیابی عملکرد کارکنان را بالاتر می‌برد و سرعت کار تیم‌ها را افزایش می‌دهد.

PastBook:

این استارت‌آپ به مشتریان امکان می‌دهد از پست‌های رسانه‌های اجتماعی خود آلبوم‌های عکس ایجاد کنند. استفانو کاتلو، مدیرعامل و موسس پست‌بوک مدعی است کاربران آن می‌توانند ظرف ۶۰۰۰ ثانیه در اپلیکیشن این شرکت عکس انتخاب و آلبوم درست کنند. این روزها اپلیکیشن‌های زیادی برای ادیت عکس وجود دارد، اما این استارت‌آپ‌ هلندی گزینه‌ها و خدمات متمایزی ارائه می‌دهد. مثل اینکه علاوه‌بر آلبوم گوشی، می‌توانید عکس‌هایی را از رسانه‌های اجتماعی انتخاب کنید یا دوستان و اعضای خانواده را برای اضافه کردن عکس به آلبوم دعوت کنید. بعد از ساختن آلبوم از طریق یک لینک خصوصی می‌توانید آن را به اشتراک بگذارید یا نسخه PDF آن را به صورت یک کتاب الکترونیکی دانلود کنید. این گزینه‌ها می‌تواند برای پروژه‌های درسی و دانشگاهی مفید باشد.

BUX:

هدف این استارت‌آپ این است هر فردی را به یک معامله‌گر بورس تبدیل کند. باکس در سال ۲۰۱۴ شروع به‌کار کرد و اپلیکیشن آن معاملات با پول مجازی و پول واقعی را با همه ترکیب می‌کند. این استارت‌آپ به سرمایه‌گذاران بالقوه امکان می‌دهد قبل از هر گونه سرمایه‌گذاری در دنیای واقعی، معامله‌ای را با پول دیجیتال تمرین کنند و از هشدارهای نوسان قیمت اطلاع یابند و به این ترتیب، افراد تازه‌کار با ریسک از دست دادن پول خود مواجه نیستند. نیک بورتات، مدیرعامل باکس می‌گوید تاکنون ۴۵۰ هزار کاربر نام خود را برای استفاده از اپلیکیشن ثبت کرده‌اند و در هلند، آلمان، اتریش و انگلستان می‌توانند از آن استفاده کنند.

Tiqets:

تیکتس یک استارت‌آپ چهار ساله است که به‌طور مستقیم با موزه‌ها، مکان‌های سرگرمی و دیگر جاذبه‌های عمومی همکاری می‌کند تا برای افراد و شرکت‌های مسافرتی بلیت تهیه کند. دنیل شیجن، مدیر بازاریابی تیکتس می‌گوید این شرکت که در ۱۶۶۶ کشور مختلف فعالیت می‌کند، با تغییر مدل کسب‌وکار خود از یک «جمع‌آوری‌کننده API» برای خدمات‌دهی به کسب‌کارها به فروشنده خدمات مستقیم به مشتری، توانسته به موفقیت برسد؛ اقدامی که در سال ۲۰۱۵ به رشد فوق‌العاده تیکتس منجر شد. این شرکت که با ۳۵ کارمند تمام وقت کار می‌کند، یک کسب‌وکار مشارکتی توزیعی هم دارد که به پخش محتوای مکتوب برای آژانس‌های مسافرتی، هتل‌ها و دیگر بنگاه‌های مرتبط به امور گردشگری کمک می‌کند. همچنین تکنولوژی مورد نیاز برای مدیریت رزروسازی فوری از طریق موبایل را در اختیار مشتریان خود قرار می‌دهد.

Bloomon:

بلومون که در سال ۲۰۱۴ تاسیس شد و اکنون با ۶۰ کارمند مشغول به‌کار است، به پرورش گل و ارسال آن به صورت آنلاین برای مشترکان خود می‌پردازد. کار انتخاب و ثبت سفارش گل‌ها تا ارسال آن ظرف ۳۶۶۶ ساعت انجام می‌شود. این شرکت اخیرا کار ارسال گل‌ها را از هلند، به بلژیک، آلمان، دانمارک و بریتانیا توسعه داده است. بلومون ظرف هشت ماه از زمان راه‌اندازی خود توانست ۵/ ۳ میلیون یورو تامین سرمایه کند.

مطالب مرتبط:

‌ تجربیات کارآفرینی و ارتباط موثر

همایش بزرگ کارآفرینی

راههای نوین کارآفرینی در منزل

چکیده کتاب الفبای زبان بدن حرفه ای

مشاغل خانگی مولد

رزومه سید مازیار میر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *