Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/h235015/domains/wikibazaryabi.ir/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/h235015/domains/wikibazaryabi.ir/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/h235015/domains/wikibazaryabi.ir/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/h235015/domains/wikibazaryabi.ir/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39
مدیریت مالی شب عید | ویکی بازاریابی

مدیریت مالی شب عید


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/h235015/domains/wikibazaryabi.ir/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

مدیریت مالی شب عید

آموزش مدیریت زمان و مالی به کودکان و نوجوانان

ارشمیدس می گوید اگر مکان مناسب و یک اهرم بلند به من بدهید من زمین را هم جابه جا می کنم. اا مدیریت زمان خود یک اهرم نیست

بعنوان یک مشاور ومدرس کسب و کار دودهه است که در اواخر اسفند بدنبال راههای برای مدیریت زمان و مکان و منابع مالی هستم بهترین راه را آموزش و مداومت در این کار است و نه برای هر سال آنهم در ماه پایان سال است باید اذعان کنم نه در ایران و در کل دنیا معمولا شب عید و در پایان سال اتفاقاتی رخ می دهد که الزاما خوب و مناسب و حرفه ای نیست برای اینکه درگیر تورم کاذب و یا…. نشویم چه باید کرد این مقاله بصورت کوتاه به این مسئله می پردازد.

اول کارها را برای شب عید نگذاریم و برای این کار فقط و فقط لیست بنویسید و این لیست را هر روز و هر لحظه به روز رسانی فرمائید و سعی کنید آنرا انجام دهید تعویض لباسها و تعویض روغن و تعویض مبل و فرش را تعویض لوازم خانه و یا برنامه ریزی برای دوهفته تعطیلی خوب و عالی و سرشار از بهره وری بیشتر و مضاعف

لطفا چک لیستی برای هر کاری و هر بخش زندگی تهیه کنید من یک صورت از بهترین رفتار حرفه ای بهمن و اول اسفند دارم که برایتان نقل می کنم

قدم اول من همیشه به بررسی دقیق شیوه های صرف زمان مشغولم
برای اینکه اول خودمان بو دوم فرزندان و زیر دستانمان بیاموزند چگونه و چطور از زمان استفاده کنندخودمان و عملکردمان را به دقت و ثانیه به ثانیه کنترل و یادداشت کنید برخی افراد بیسواد و کم سواد می گویند همه چیز را ننویسید اما نکته مهم این است باید همه چیر را بنویسید

قدم دوم نصب تقویم دیواری بزرگ در اطاق و محل کار 

لطفا یک تقویم دیواری بزرگ در محل مناسب و در همه اطاقها و محل کار به دقت نصب فرمائید. این تقویم دیواری را جایی نصب کنید که قابل دیدن باشد (پشت سر خود نگذارید) و تاریخ‌های مهمی که در ماه باید به یاد داشته باشید را واضح علامت بزنید. اینگونه شما می‌توانید تاریخ و گذشت روز، هفته و ماه را کنترل کنید و هیچ رویداد مهم در آینده فراموش نمی‌شود.

قدم سوم برنامه‌ریزی برای سال ماه و هفته و روز
اول یک برنامه برای یک سال و دوسال و دهساله ساده بنویسید بعد یک برنامه ماهانه و یا فصلی و هفتگی و بعد روزانه تهیه کنید و هر روز دقایقی را روی این برنامه ها کار کنید مازیارمیر تضمین می کند شما با انجام این کار یک قدم بزرگ جلو می افتید و کودکان و نوجوانانتان هم یاد می گیرند و در این رفتار حرفه ای مشارکت می کنند. اولویت خود را مشخص کنید تا فردا با تمرکز بیشتر آن‌ها را تکمیل یا به سمت تکمیل شدن ببرید. چرا فقط دو وظیفه اولویت‌دار؟ زیرا دو وظیفه حتی با یک وقفه یک روزه بالاخره انجام شدنی هستند و زمانی که آن دو را به سرانجام برسانید، به پیدا شدن حس بهره‌ور بودن درون شما کمک می‌کنند.

۴. چک نکردن اسمارت فون و ایمیل و شبکه های اجتماعی دائم ایمیل‌ها
آیا هر زمان که روی صندلی خود در دفتر می‌نشینید، شروع به چک کردن اسمارت فون خود و یا لب تاپ و یا ایمیل‌های تازه می‌کنید؟ تبریک می گویم شما یک معتاد اینتنتی هستید ؟ لطفا این عادت بد را هرچه زودتر ترک کنید

اینکار شما را به درون کار‌های پیچیده دیگری سوق می‌دهد و در نهایت با خراب کردن برنامه شما، تمام نقشه‌هایی که دیشب کشیده بودید را به تاخیر می‌اندازد. ساعت‌های اولیه روز خود را روی وظایفی قرار دهید که بیشترین اولویت و اهمیت را دارند. از این طریق پیشرفتی در کار خود خواهید دید و بعدا نیز با احتمال بیشتری برمی‌گردید و کار خود را تکمیل می‌کنید.

قدم پنجم زمانی برای کار نکردن (بسیار مهم )


وقفه در بین کار آزار دهنده است اما گاهی اوقات ضروری می‌نماید. شاید چیزی به توجه آنی شما نیاز داشته باشد یا ممکن است یک جلسه ناگهانی آغاز شود. لازم نیست با برنامه ریزی دقیقه به دقیقه روز خود را نابود کنید، به جای آن، انتظار انجام کار واقعی به مدت ۴ تا ۵ ساعت در روز را از خود داشته باشید و باقی وقت را به رفع پیش‌آمد‌ها مشغول شوید.

قدم ششم زمانی برای ارتباط با دیگرانپ
تمرکز در زمانی که دائم گوشی شما زنگ می‌خورد، ایمیل دریافت می‌کنید یا دیگران با یکدیگر صحبت می‌کنند، بسیار سخت است. ۳۰ دقیقه از زمان کار هر روز خود را برای برقراری ارتباط با دیگران بگذارید. پس از آن در کمال تعجب می‌توانید کارهایی بیشتری را تکمیل کنید.

قدم هفتم. بستن در‌ها
اگر یک دفتر مخصوص خود دارید، در زمان نیاز از بستن در و گذاشتن یک علامت «مزاحم نشوید» بر روی آن نترسید. اگر نیاز هست با تلفن درخواست‌های ملاقاتی که در زمان‌های حساس می‌شود را رد کنید یا مودبانه از همکار‌های خود بخواهید بعدا پیش شما بازگردند یا بعدا به آن‌ها سر بزنید. زمانی که در حال کار حساس و مهم خود هستید، در‌ها را بر روی اینترنت هم ببندید و نگذارید حواس شما را پرت کند.

 

قدم هشتم برون سپاری ادغام نمودن و کارهای مشابه
زمانی که به ناحیه محل کار خود وارد می‌شوید، سعی کنید وظایف مشابه را با هم انجام دهید. با اینکار حجم کاری که باید در طول روز انجام دهید ناگهان کاهش پیدا می‌کند و تمرکز بر روی وظایف اصلی در محل کار بیشتر می‌شود.

قدم نهم سلامت باشید
تا به حال شده شب‌ها تا دیر وقت کار کنید و فردای آن روز خسته و بی‌حوصله روز کاری خود را شروع کنید؟ خواب مناسب و کافی، غذاخوردن با برنامه و ورزش قطعا بهره‌وری شما را افزایش خواهد داد. مراقب سلامتی خود باشید.

قدم اخر لطفا به ریتم زندگی کاملا دقت فرمائید
به قدم اول بازمی‌گردیم، چه زمانی شما بیشترین و بالاترین مقدار بهره‌وری خود را حس می‌کنید؟ ممکن است پس از صرف یک وعده غذا یا شاید ۴۵ دقیقه پس از خوردن چایی یا قهوه صبحگاهی. با توجه به تجربه روزانه خود سعی کنید اوقات حداکثر بهره‌وری خود را پیدا و از آن برای پیشرفت و انجام کار‌هایی مهم و حساس استفاده کنید. برای زمان‌های حداکثر بهره‌وری خود برنامه ریزی کنید و با انرژی زیاد کار‌های خود را انجام دهید. بهتر است کار‌های روتین و روزمره را بگذارید برای زمان‌هایی که بهره‌وری شما کاهش پیدا کرده است.

اما نکاتی بسیار مهم برای آموزش برنامه ریزی به کودکان و نوجوانان :

۱- اول از همه با بازی به او برنامه ریزی و نظم را یاد بدهیم .

۲- از کودک سوال کنیم که به نظر او چه کارهایی می توان برای نظم در کارها انجام دهیم .

۳- فایده برنامه ریزی و نظم را در قالب شعر و قصه به آنان بگوییم .

۴- به کودکان کارهایی را سپرده و از او بخواهیم طبق زمانبندی مشخص با نظم کارها را انجام دهد .

۵- خودمان در رفتارمان به او فواید نظم را نشان دهیم و مخصوصا پیش قدم شوید تا بتوانید هم الگو باشید هم خود تغییر فرمائید.

۶-  همیشه برای کارهایی که بر اساس برنامه ریزی و نظم انجام داده اند کودک را تشویق کرده و برایش جایزه خاصی هم در نظر بگیریم .

۷- وقتی کارها را درست و بر اساس برنامه انجام داد با جملات زیبا و خوب به او قوت قلب واعتماد بدهید. مثلا من به تو افتخار میکنم که اینقدر عالی هستی یا عزیزم تو فوق العاده ای.

۸- اگر کاری را نتوانست خوب و طبق برنامه انجام دهد او را سرزنش نکنید. بلکه از او بخواهید دفعه بعد با دقت بیشتری کارهایش را انجام دهد .

۹- لطفا و حتما در قدم اول بعضی از امور را به او سپرده تا او احساس مفید بودن در کنار شما را با تمام وجود بیاموزد اینرا بصورت حقیقی انجام دهید نه مصنوعی و دروغین

۱۰- در کنار همه این کارها به کودکتان استفاده از تکنولوژی را یاد بدهید تا بتوانند برای انجام بهتر و سریع تر کارها می توانند از دنیای مجازی استفاده کنند تا زمان بیشتری را برای انجام بقیه کارهایشان ذخیره کنند.

مثلا برای انجام تحقیقات در س ها می توانند به راحتی به مطالب مورد نیازشان دسترسی پیدا کنند .

۱۱- با کودکتان مسابقه بگذارید . مسابقه هر کس کارهایش را طبق برنامه ریزی انجام داد و اگر در این میان طرف مقابل کارهایش را درست انجام نداد مچش را بگیرد.

باید بدانیم که در آموزش برنامه ریزی به کودکان ، تغییرات نباید ناگهانی اتفاق بیفتد، در این صورت کودک دل زده و خسته میشود، تغییرات باید کم کم در برنامه روزانه کودک ایجاد شود
اما بد نیست بپردازیم به مدیریت منابع مالی در خانواده و درست خرج کردن منابع مالی  در شرایط اقتصادی موجود، یک هنر است و اگر بتوانید با درآمدی که دارید لباس شب عید خود و خانواده را تهیه کنید و پس انداز هم داشته باشید، هنرمند محسوب خواهید شد. مدیریت صحیح بر درآمد و هزینه ها می تواند تا حد چشمگیری شرایط اقتصادی را به نحو مطلوب کنترل کند. در این مجموعه قدمهای مهم برای مدیریت منابع مالی را برایتان نقل مینمایم در اینجا از استاد بزرگوارم جناب آقای پرفسور الوانی پدر علم مدیریت ایران بینهایت قدردانم که این مطالب چکیده سخنان ایشان است.

● قدم اول لطفا با برنامه خرید کنیم
امروزه در شرایط حساسی زندگی می کنیم و تصمیم گیری و انتخاب صحیح، بزرگ ترین دغدغه هاست. دنیای امروز، درگیر بحران است که این بحران فقط اقتصادی نیست. وقتی می گوییم بحران زده هستیم، یعنی افکارمان زودتر و سریع تر از بحران پیش می رود. به محض اینکه شایعه ای می شنویم، به دنبال تاثیر آن دست به خریدهای غیرضروری و انباشته و انبارکردن وسایلی می زنیم که شاید موردنیازمان هم نباشند، اما پس از مدتی، متوجه می شویم اوضاع آن طور هم که می گفتند نیست و درنتیجه از خریدمان پشیمان می شویم. در طول تاریخ، همواره شرایط اقتصادی متلاطم بوده و ثبات خاصی نداشته است، اما گویا این تجربه ها خیلی زود از خاطره ها فراموش می شوند.

درحقیقت می توان گفت به نوعی صاحبان کالا این موج ها را در جامعه ایجاد می کنند تا کالایشان به فروش برسد. اگر مدیریتی صحیح بر خرید و هزینه هایمان داشته باشیم، قطعا دچار بحران اقتصادی خانوادگی نمی شویم. جالب است بدانید بعد از فروکش کردن بحران اقتصادی جامعه، خانواده ها دچار بحران اقتصادی خانوادگی می شوند، زیرا هزینه هایی کرده اند که نباید آنها را صرف می کردند.

● قدم دوم شناخت نیازهای واقعی
وقتی با مساله بحران اقتصادی روبرو می شویم، باید ابتدا نیازهای ضروری خود را بشناسیم. وقتی صحبت از ثروت و ثروتمند شدن به میان می آید، به معنای چگونه پول درآوردن نیست، بلکه چگونه هزینه کردن است. خیلی از ما حتی با آنکه درآمدمان بسیار بالاست، به قول خودمان هشتمان گروی نهمان است، علتش هم این است که اصول صحیح مدیریت برای هزینه را نمی دانیم. به محض اینکه سرپرست خانواده، حقوق خود را دریافت می کند، خود یا همسرش به خرید می روند، آن هم بدون برنامه ریزی. معمولا نیمه دوم ماه هم با کمبود بودجه مواجه می شوند. این فشارهای مالی حتی باعث بروز اختلاف در خانواده هم می شود.

● قدم سوم برنامه مدونی برای خرید داشته و تحقیق کنیم
قبل از اقدام به خرید، عاقلانه تصمیم بگیرید و وسیله ای که در حال حاضر به آن نیاز دارید، تهیه کنید. ما ایرانی ها، در آینده زندگی می کنیم و از گذشته درس نمی گیریم و به نوعی زندگی حال را تحت تاثیر این تفکرات قرار می دهیم. هر کدام از ما از حالا به فکر تامین زندگی فرزندمان در آینده ای دور هستیم. در حالی که در جوامع دیگر، کمتر امکان دارد مثلا خانواده ای برای فرزند ۶ ماهه خود حساب پس انداز باز کند. بسیاری از والدین امروز، فیش حقوقی شان را صفر می کنند تا در ۲۰ سال آینده برای کودکشان وام مسکن بگیرند!

در کشورهای توسعه یافته، مردم برای گذراندن امور زندگی شان، هفتگی برنامه ریزی می کنند، یعنی در اواخر هفته، درصدی از حقوقشان را برای خرید پوشاک و خوراک و درصدی را برای پس انداز و تفریح یا امور خیریه خود در نظر می گیرند. اما ما انجام تمام کارهایمان را به آخر سال موکول می کنیم؛ از خانه تکانی و خرید و مسافرت گرفته تا پس انداز و حسابرسی ها.

● قدم چهارم خریدهای فصلی
هر خانواده حکم یک دولت را دارد، بنابراین از همان ابتدا اصول تقسیم بودجه را یاد بگیرید و برنامه ریزی مالی داشته باشید. این اقدام باعث می شود تمام اعضا در مورد هزینه ها و دخل و خرج با هم تصمیم بگیرند و از درآمد خانواده مطلع باشند. در چنین خانواده هایی کسری ها با کمک اعضای خانواده برطرف می شود.

ابتدای هر فصل، بهتر است برنامه ریزی کنید؛ در گذشته رسم بود در نوروز، همه خرید می رفتند، اما اگر با برنامه ریزی از ۳ ماه قبل یا حتی بعد از عید، اقدام به خرید کنیم، مهارت در مدیریت خرید و هزینه است.

دومین مهارت، برنامه ریزی کوتاه مدت است، یعنی خرید را برای مدت زمانی کوتاه انجام دهیم. یکی دیگر از مهارت ها، این است که هنگام خرید جلوی احساساتمان را بگیریم، چون بسیاری از خریدها از روی احساسات انجام می شوند نه نیاز. فراموش نکنید فردی که با تصمیم درست اقدام به خرید می کند، همیشه ثروتمند است. هنگام خرید باید به کیفیت توجه کرد نه به ارزان بودن یا گران بودن کالا، زیرا ارزان خریدن به معنای خوب خریدن نیست، و همچنین گران خریدن کالا دلیل بر خوب بودن کالا نیست.

● قدم پنجم در حال زندگی کنید نه اینده
یک شماره بزرگتر بگیر تا دوسال دیگه بپوش یک کیلو بیشتر بخریم مصرف میشه و یا چندتا بیشتر بخریم برای یکسالمان بس است و….باید در حال زندگی کرد و فراموش نکنیم نگرانی بیش از حد برای آینده، وضعیت حال را تحت تاثیر قرار می دهد. پول و دارایی وسیله ای است برای رسیدن به اهداف و حکم اسبی را دارد که اگر رام نشود، فرد را به ناکجاآباد خواهد رساند یا او را با تاخت و تاز بی مورد، با مشکل مواجه خواهد کرد. کسانی که مدام به فکر این هستند با جمع کردن پول وسیله ای را که مدنظرشان است، بخرند، نه پولدار می شوند و نه از زندگی لذت خواهند برد.برنامه ریزی کنید و از قبل قیمت ها را بررسی کنید . قبل از رفتن به بازار تصمیم بگیرید به چه چیزی نیاز دارید نه اینکه با دیدن وسایل، تصمیم به خرید بگیرید. خرید باید براساس نیاز و ضرورت باشد نه احساس و توجه به زرق و برق. بهتر است از یک جا خرید نکنید، زیرا شاید در مکان دیگری برخی از کالا ها را بتوانید با قیمت ارزان تری بخرید. برخی از اقلام مورد نیاز را هم می توان از عمده فروشی ها تهیه کرد، یعنی اگر در بین اقوام چند خانواده به یک کالا احتیاج دارند، بهتر است آن را به صورت عمده تهیه و بین آنها تقسیم کرد.

● قدم ششم حس خوبتان را خراب نفرمائید
یکی از اعضا ارشد انجمن تحلیل رفتار متقابل درباره خرید عید می گوید: «خرید شب عید بیشتر از آنکه ضرورت باشد، یک سنت است.» این کارشناس در گفتگو با پایگاه خبری سلامت، اضافه می کند: «توجه به رسوم یک انرژی جمعی در انسان به وجود می آورد که می توان به راحتی آن را در روزهای پایانی ماه اسفند و نخستین روزهای سال جدید، در چهره های مردم مشاهده کرد و این احساس بسیار خوشایند و مطلوب است. به وجود آمدن این حس زیبا زمانی برای همگان لذت بخش است که توام با آرامش باشد و این آرامش زمانی به وجود می آید که رفتاری کنترل شده داشته باشیم.» اما همین حس خوب از خرید شب عید به راحتی با تشویش های ذهنی می تواند به یک بحران تبدیل شود.

● قدم هفتم تهیه لیست پشتیبان
توجه به چند نکته ساده می تواند تنش های ما را هنگام خرید شب عید به حداقل ممکن برساند و آستانه تحمل و صبر و شکیبایی مان را بالا ببرد. خرید کردن، از ضرورت های زندگی است که می توان آن را به چند طبقه تقسیم کرد؛ خریدهای ضروری و فوری (مانند موادغذایی و دارو)، خریدهایی ضروری که فوریتی ندارند (مانند خرید پوشاک) و خریدهایی که نه ضروری هستند و نه فوری (مانند خرید اتومبیل) و خریدهای تفننی که فقط برای تفریح و سرگرمی انجام می شوند. (مانند خرید یک گلدان کریستال). نکته های مهمی که باید هنگام خرید به آن توجه داشته باشیم، در نظر گرفتن اولویت ها، اعتبار مالی و ضرورت وسیله ای است که قرار است خریداری شود. قبل از اقدام به خرید باید فهرستی از هزینه های ضروری زندگی تهیه و هزینه های آنها را برآورد کنید تا کمتر دچار تنش و استرس شوید.

● قدم هشتم شک نکنید
وسواس فکری و تردید و دودلی هنگام خرید، در میان ایرانیان زیاد دیده می شود. خیلی از ما مطمئن نیستیم وسیله ای که قصد داریم برای آن هزینه کنیم ضروری است یا نه. با این حس، شاید خرید کالای موردنظر لذت بخش باشد، اما به مرور زمان وقتی از آن استفاده ای نمی بریم، خود را سرزنش می کنیم و از اقدامی که انجام داده ایم، پشیمان خواهیم شد. قبل از خرید، باید در مورد مکان های خرید و مبالغ و کیفیت کالاها اطلاعات کافی به دست آورد تا انتخاب دقیق تر انجام شود.

● قدم نهم بهترین انتخاب الزاما بهترین انتخاب به لحاظ منابع و مصارف نیست
انتخاب مناسب ترین وسیله بسیار مهم است. نباید به دنبال بهترین کالا باشیم، بلکه باید مناسب ترین کالا را انتخاب کنیم. قبل از این کار باید شرایط اجتماعی و مالی خود را در نظر بگیریم و براساس شرایط موجود، انتخاب کنیم. آنچه می خریم باید با هم هماهنگی داشته باشند، مثلا خرید یک فرش گران قیمت و نفیس برای یک خانه اجاره ای که هیچ کدام از وسایلش لوکس نیست، اشتباه است. لطفا و حتما در سال جدید همراه خانواده به خرید سال نو برویم، زیرا خرید دسته جمعی بسیار لذت بخش خواهد بود، هنگام انتخاب دقت کنید تا این گردش دسته جمعی به خشم و خشونت تبدیل و کام شیرین با رفتارهای نادرست تلخ نشود. ترس و نگرانی را هنگام انتخاب از خود دور کنید و توجه داشته باشید که اگر وسیله ای را به هر دلیلی نتوانستید تهیه کنید، بالاخره در زمان مناسب بودجه کافی برای تهیه آن تامین خواهد شد.

فکر میکنم بهترین مسئله برای مدیریت مالی شب عید مدیریت دستمزد ماهانه و درامدمان باشد

آری به نظر می رسد بیشترین اشکال ما بودجه بندی حقوق ماهیانه است چرا که اگر بتوانیم ببغیر از خرید مایحتاج روزانه پس انداز مختصر و اینده نگری کوچکی داشته باشیم میتوان مطمئن بود که در اینده نزدیک پس انداز قابل توجهی خواهیم داشت که می تواند بعنوان یک حساب پشتیبان عمل نماید.برای اینکه بتوانیم پله به پله به هدف خود یعنی مدیریت مالی دست پیدا نمائیم لطف و حتما موارد زیر را به دقت رعایت فرمائید.

اولین قدم برای برنامه ریزی مالی و بودجه بندی حقوق ماهیانه این است که میزان درآمد ماهیانه خود را محاسبه کنید ممکن است علاوه بر شغل و کار اصلی خود شغل دوم هم داشته باشید پس باید میزان کل درآمد ماهیانه را محاسبه کرده و آن را یادداشت کنید. با استفاده از یک جدول میتوانید هزینه های مختلف را از هم تفکیکی کنید مثلا هزینه های ثابت که باید هر ماه پرداخت شوند و هزینه های دیگری که هر چند وقت یکبار برای آنها پولی پرداخت میکند.

مثلا هزینه های مربوط به دولت و ادارات دولتی و شبه دولتی هزینه هایی هستند که ماهانه و یا فصلی و یا بصورت سالیانه محاسبه میشوند بنابراین همیشه از قبل برای آنها برنامه ریزی کنید تا بودجه ی کافی برای پرداخت آن را داشته باشید. نیمی از هزینه ها در زندگی میتوانند با صرفه جویی کاهش پیدا کنند مخصوصا در مصرف انرژی میتوانیم با صرفه جویی کردن مبلغی را که بابت این هزینه ها پرداخت میکنیم در قسمت های دیگر مورد استفاده قرار دهیم.

اگر ماهیانه خرید انجام میدهید حتما باید یک بودجه برای آن در نظر بگیرید خرید کالاهای بزرگ نیاز به پس انداز دارد پس با صرفه جویی میتوانیم به پس انداز کردن هم کمک کنیم تا بتوانی کالاهایی را که قیمت های بالاتری دارند را هم تهیه کنیم. گاهی اوقات کالاهایی که مورد نیاز ما نیستند نه تنها باعث هدر دادن پول میشوند بلکه باعث میشود که نتوانیم هزینه های ضروری را بپردازیم.

عادت های بد پول خرج کردن را با بودجه بندی برطرف کنید. هزینه های ثابت دیگری مثل اجاره، قسط و بازپرداخت وام ها هزینه های مهم هستند که میتوان با صرفه جویی در دیگر هزینه ها پرداخت این مبالغ را آسان تر نمود. همیشه اهداف مالی خود را در نظر بگیرید مثلا برای خرید کالاهایی که در ماه های آینده برای آن برنامه ریزی کردید از قبل باید مقداری پس انداز کرده باشید مخصوصا کالاهای مهمتر و یا با قیمت بالاتر اگر جزئی از اهداف شما هستند باید از قبل برای آنها برنامه ریزی مالی انجام شود.

هزینه های تحصیل نیز بخشی از هزینه هایی است که باید پرداخت شوند خیلی از اوقات میتوان با پس اندازی که از قبل داشتیم کمک هزینه ای را برای اهداف تحصیلی خود در نظر بگیریم در این صورت با یک برنامه ریزی خوب هم به کار و فعالیت برای درآمد زایی مشغول میشویم و هم به اهداف تحصیلی خود هم میرسیم.

همیشه مدیریت مالی و برنامه ریزی مالی در زندگی به ما کمک میکند تا کمتر دچار بحران مالی شویم بودجه بندی حقوق ماهیانه برای هر کالایی که مورد نیاز ماست باعث میشود هم خرید بهتر انجام دهیم و هم از هد دادن پول خود برای خریدهای غیر ضروری جلوگیری کنیم و در نهایت اگر مقدار اندکی از درآمد ماهیانه هم وجود داشته باشد آن را پس انداز کنیم. یادتان باشد همیشه یک روز برفی وجود دارد. در پایان قواعد زنان برتر جهان  در مدیریت منابع مالی را هم  برایتان بازگو مینمایم 

مازیار میر مشاور و تحلیلگر

یک پیشنهاد دوستانه لطفا و حتما مطالب زیر را هم مطالعه فرمائید :

زمان مطالعه فقط چند دقیقه معادل تجربه یک عمر نویسنده مقاله

زبان بدن عشق از واقعیت تا دروغ

پیشرفته ترین نکات زبان بدن عشق اول

جدیدترین زبان بدن عشق

زبان بدن یک عاشق چه می گوید Body Language in love with what it says

آموزش زبان بدن از دروغ تا واقعیت

آموزش زبان بدن و مذاکره

زبان بدن آرایش قسمت اول

زبان بدن خفاش شب قسمت اول

کارگاه یک روزه زبان بدن و ارتباط موثر ویژه خانمها

زبان بدن فیلم تایتانیک قسمت دوم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *