آموزش آیین سخنرانی و سخنوری قسمت یازدهم

آموزش آیین سخنرانی و سخنوری قسمت یازدهم

آموزش آیین سخنرانی و سخنوری قسمت یازدهم

آموزش سخنرانی حرفه ای

بنویس :

لطفا و حتما سخنرانی خود را بنویسید، طی سه دهه فعالیت حرفه ای در زمینه اموزش سخنرانی به این نتیجه رسیدم که این تکنیک بسیار بسیار می تواند کیفیت سخنرانی را متمایز نماید. اما بخاطر داشته باشید که تحت هیچ شرایطی و هنگام سخنرانی از روی آن نخوانید. فقط متن سخنرانی را به همراه داشته باشید تا در صورتی که مطلبی را فراموش کردید از روی یادداشت خود نگاه کنید و سر تیترهای سخنرانی خود را بازهم جداگانه یادداشت کنید تکنیکی که برخی سخنرانان حرفه ای از آن استفاده می کنند و دونالد ترامپ هم دقیقا این کار را برخی اوقات در برخی سخنرانیهای خود استفاده کرده و البته مهمتر از او آدلف هیتلر

\"اموزشاموزش سخنرانی حرفه ای

ضبط کنید:

زمانی که تمرین می کنید صدای خود را ضبط کنید یا از تمرین تان تصویر بگیرید .سپس تمرین خود را مرور کنید تا اشکالات خود را برطرف نمایید.

هنگام سخنرانی باشور و هیجان حرف بزنید. این گونه صحبت کردن بسیاری از عیب و ایرادات دیگر را می پوشاند.

مکث کنید و فن سکوت را بدانید:

توانایی استفاده از مکث های بجا درسخنرانی اهمیت زیادی دارد. این کاربه شما فرصتی برای تنفس می دهد و از بروز صدا ها و آوا های اضافی ” او ای آ ” بر حذر می دارد.

همه کارها رابرای لحظات آخرنگذارید :

کارهای مربوط به سخنرانی را به دقایق آخر موکول نکنید. سعی کنید سخنرانی خود را زمانی که فرصت کافی در اختیار دارید آماده کنید.شما قراراست درمقابل جمعی سخنرانی کنید پس باید آمادگی کافی داشته باشید. درطول هفته ی پیش ازسخنرانی حداقل ۸ ساعت زمان برای آماده سازی اختصاص بدهید.

بامکان سخنرانی آشنا شوید:

قبل از شروع سخنرانی در محل برگزاری حضور پیدا کرده و با فضای آنجا آشنا شوید. اسلایدها رابازبینی کنید و از سالم بودن ابزار نمایش اسلایدها اطمینان حاصل نمایید. حتی خوب است اگر برای بار اول در مکانی سخنرانی می کنید عکس ها و تصاویر مکان را از اینترنت ببینید.

جزوه ارائه نمایید :

معمولا شما زمان وانرژی زیادی برای آماده سازی سخنرانی اختصاص می دهید. پس ، از سخنرانیتان جزوه تهیه کنید تا بتوانید پیام خود را بهتر منتقل نمایید.این جزوات به مخاطب کمک می کند تا مطالب سخنرانی را بهتر به خاطر بسپارد. سعی کنید در جزوه ها اطلاعاتی که مخاطب بتواند از طریق آن با شما تماس برقرار نماید را ذکر نمایید.

سخنرانی را حفظ کنید :

سعی کنید از روی متن سخنرانی نخوانیدمگر زمانی که متن را فراموش کرده و یا آمادگی لازم را نداشته باشید. از روی متن خواندن ، سخنرانی را سطحی و بی روح جلوه خواهد داد. اگر سخنرانی را حفظ کنید ،طبیعی تر به نظر خواهد رسید و این امکان را نیزخواهید داشت که درصورت لزوم مطالبی را به سخنرانی اضافه کنید.

اگر در آمادگی شکست بخورید برای شکست خوردن آماده شده اید :

بسیاری از افراد این اشتباه را مرتکب می شوند که فکر می کنند می توانند از پس سخنرانی برآیند اما در واقعیت کسانی می توانند این کار را به خوبی انجام دهند که از آمادگی لازم برخوردار باشند. همه سخنرانان توانا ومعروف با آمادگی به این توانایی رسیده اند .

آیا تا کنون کسی به شما گفته بود ؛ همه حرکات این افراد حتی مکث ها و سرفه های آنها نیز از روی برنامه قبلی انجام می شود. سخنرانان حرفه ای اینگونه عمل می کنند ،پس شما چرا چنین نکنید ؟

آموزش آیین سخنرانی و سخنوری قسمت یازدهم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *